ABSOLUTE MUSTHAVE PRODUCTEN

Er zijn van die speciale producten die ieder voor zich niet meer wil en kan missen.  Ik bijvoorbeeld wil niet meer zonder het zwarte bamboo detox masker van IKSKIN , dat mijn huid reinigt in nog geen 10 min. en waar iedere gevoelige huid van kalmeert.  Iedere huid zou dit zeker 2x per week in combinatie met de SCRUB+ als echte DETOX | REINIGING van alle afvalstoffen moeten doen.  De huid krijgt hierdoor een enorme reinigende en kalmerende BOOST!  Alle andere verzorgende producten die je hierna opbrengt, worden zoveel beter opgenomen door je huid en zorgen hierdoor sneller voor het gewenste huid resultaat. 

DE MATCHA TEABLEND+

Drink iedere dag 2 koppen MATCHA thee, die gelijk staan aan 20 koppen groene thee. Het is een echte SUPERFOOD en heeft een krachtige detox werking op de huid van je gezicht en lichaam.  Elk huidprobleem ontstaat in de darmen, de MATCHA thee werkt sterk ontgiftend in de darmen en zorgt binnen 6 weken dat jouw huid haar gezonde conditie terug krijgt.  Vermijdt zoveel mogelijk suikers + gefrituurd eten!  Door de thee krijg je een enorme energie BOOST

BLEMISH BALM KLEUR HONEY

Van het merk SCHRAMMEK kan ik al jaren absoluut niet zonder de Blemish Balm kleur Honey. 

* Het is een super herstellende crème met zinkoxide dat de huid veel sneller geneest, kalmeert, verzorgt  en heeft een super dekking. 

* Perfect als verzorgende, kalmerende camouflage of zelfs als basis voor je make up te gebruiken. 

* Blocked zonnestralen en geeft ook jouw huid een special glow effect. 

* Natuurlijk, gezonde basis voor iedere huid. 

* Kan over elk ander merk dagverzorging gebruikt worden. 

REVITALTRAX COLLAGEEN STICKS

Je ben nooit te oud om te beginnen met huidverjonging.  Ontdek het unieke collageen complex met gepatenteerde VERISOL bioactief collageen peptiden, Ester-C, Zink en Biotine. ABSOLUTE MUSTHAVE OM ELKE DAG MEE TE BEGINNEN.  1 Stick per dag bevat 5 mg collageen.  Natuurlijke huidverjonging zonder toevoegingen.  Vermindert rimpels en fijne lijntjes | meer hydratatie van de huid | behoudt stevigheid van de huid | helpt zichtbaarheid van cellulite te verminderen | maakt de huid van gezicht en lichaam zachter, soepeler en gladder | draagt bij aan mooie haren en nagels.

Ik hou je graag op de hoogte welke producten mijn voorkeur hebben en waarom en hoop dat ik je hierbij kan helpen in het vinden van jouw MUSTHAVES wat jij straks niet meer wilt en kunt missen. 

JOUW HUID, MIJN PASSIE | SAMEN WERKEN WIJ NAAR EEN GEZONDE HUID

Liefs Esther

© 2020 - 2023 www.skincarebyes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel