FRUITZUREN | ACID INFUSIONS

WILT U ECHT EEN STAP VERDER OP HET GEBIED VAN HUIDVERBETERING?
DAN ZIJN FRUITZUREN DE OPLOSSING VOOR UW HUID_WENS!

Door de intensieve huidverbeterende dieptewerking van fruitzuren kunnen verschillende huidproblemen worden aangepakt. In de diepere huidlagen wordt de productie gestimuleerd van collageen en elastine voor een snellere aanmaak van nieuwe, jonge cellen, waardoor de huid verstevigd | voller | egaler wordt. De Acid Infusions zorgen voor een veel betere celdeling, waardoor de huid zich sneller kan vernieuwen en oppervlakkige rimpels zichtbaar vervagen | acne littekens verminderen | pigmentvlekken worden doelgericht aangepakt en elke huid wordt steviger en zichtbaar gladder.

De 2 meest onderzochte peelingen zijn glycolzuur en salicylzuur.
Glycolzuur (5%) is afkomstig van suikerriet, dringt dieper in de huid door en exfolieert de opperhuidcellen.
Het is het sterkst geconcentreerde zuur dat er is en kan daardoor de huid in het begin een reactie van tinteling geven. Je voelt gelijk dat de zuren door de huidlagen dringen en echt aan de slag gaan met jouw huid | huidvernieuwing | huidverbetering.
Het is vooral geschikt vanaf 30 jaar en ouder of droge huid die niet (te) gevoelig.
Het helpt bij het (sneller) afschilferen van de huid en stimuleert daardoor de celvernieuwing effectief en hydrateert optimaal.
Door het afschilferen van de dode huidcellen beschermd het tevens tegen het verstoppen van de porien.   ANTI AGE UIT EEN POTJE, absolute MUSTHAVE voor huidverbetering & huidvernieuwing!!

Salycilzuur (1%) is afkomstig uit de schors van de wilg en lost vet/talg op en dringt dieper door in de porien. Heeft het vermogen om in de porie te zakken om daar verstopping te voorkomen, zodat het talg blijft 'vloeien'  ipv ophopen!
Daardoor is salycil meer geschikt voor de vette huid die neigt naar puistjes/acne.
Salycilzuur irriteert minder.

HOE TE GEBRUIKEN:
Elke dag, liefst 's avonds onder je 24H creme of onder dun laagje DOUBLE MASK 
Opbouwen eerste week 3x per week, daarna 4x per week etc. Huid moet in sommige gevallen echt even wennen aan de fruitzuren op de huid. (voorkom irritatie, bouw huidverbetering rustig, maar doeltreffend op)

GEBRUIK BIJ FRUITZUREN IEDERE DAG EEN SPF30 IN DE WINTERMAANDEN EN IN DE ZOMER SPF50!
Huid wordt dunner, kan daardoor gevoeliger reageren op UVA + UVB stralingen, optimaal beschermen om pigmentvlekken te voorkomen!

© 2020 - 2024 www.skincarebyes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel