Next level anti age treatment! De DERMAPEN 4 is op dit moment de beste en sterkste pen in de markt. Je kunt hiermee in de diepere huidlagen werken, daar waar het probleem is ontstaan. MICRONEEDLING is de oplossing voor bijna elk huidprobleem. LITTEKENS | PIGMENTVLEKKEN | RIMPELS | COUPEROSE | ROSEA.

 Een losse microneedling behandeling met de DERMAPEN 4  kost 135,- incl. de Über pro peeling. 

Alle microneedling behandelingen zijn incl. de ÜBER PRO PEELING, dit is de enigste peeling, die gelijk ingezet mag worden na het needlen. De ÜBER PRO PEELING valt als het ware in het gemaakte kanaaltje | wondje en vergroot daarmee het huidvernieuwingsproces! 

Uiteraard is het mogelijk om een aangepast pakket op maat te maken. Na een duidelijk intake gesprek komen we erachter wat de wensen en mogelijkheden zijn. Laat je eerlijk adviseren, want samen werken we aan een gezonde, stralende huid.

De DERMAPEN 4 werkt alleen in kuurverband, ik kan me voorstellen, dat je eerst wilt weten,  wat deze microneedling behandeling met de DERMAPEN voor jouw huid kan betekenen. Ik bied je hierbij het TRY ME OUT pakket aan. Zo kun jij in combinatie met producten voor thuisgebruik ontdekken of deze NEXT LEVEL huidverbeterbehandeling bij jou past.

Wat gaan we doen bij een TRY ME OUT:

* Intake, we bespreken jouw huidwensen

* Je eerste 2 microneedling behandelingen incl. de Über pro peeling met een tussenpauze van 4-6 weken twv 135,- p. behandeling

* incl. Hyla-active 3D sculptured mask met als hoofd ingrediënten: HylaFuse (molecculair gewicht van 3 grootte van HA om de penetratie vd huid te verbeteren tot een optimaal huidniveau), zink, Pro vit. B5, koperpeptiden, mineraal ertsferment, wilgenbast om de huid direct te kalmeren en bescherming biedt om het vocht te behouden en het weefsel te repareren na een miccroneedling behandeling.

* 1 Doos van 30 collageen sticks van REVITALTRAX voor thuisgebruik. Bevat 10mg Zink, Vit.C om de huid direct te herstellen en collageen zorgt voor de opbouw van de collagene en elastine vezels twv 39,95

* 1x serum | fruitzuren GLYCOL 10ml. Absolute MUSTHAVE tegen huidveroudering. Kan het hele jaar door 2x p.dag gebruikt worden, alleen in de warme zomermaanden 1x per dag ivm eventuele pigmentvorming twv 19,95

Speciale Prijs 289,- ter kennissmaking ipv. 330,-

 

 

© 2020 - 2023 www.skincarebyes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel