NEW NEXT LEVEL

Zonlicht zorgt voor de aanmaak van Vitamine D in de huid, deze zorgt voor sterke botten en tanden, voorkomt botontkalking en speelt een belangrijke rol bij de instandhouding van onze weerstand. T veel zonlicht kan ernstige huidschade opleveren en daardoor veroudert zonlicht altijd de huid! Goede zonbescherming is dus een absolute noodzaak om huidveroudering tegen te gaan. Maak er een dagelijkse routine van om jouw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de SUN SPF 50+. De samenstelling met SPF 50 en het specifieke UV-complex beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, vrije radicalen en vervuiling.

NEXT LEVEL SUNCARE dmv innovatieve 100% minerale, natuurlijke zonnefiltertechnologiemet non-nano zinkoxide met natuurlijke coating. Door toevoeging van natuurlijke oliën geeft deze geen witte waas. 100% vegan, 100% microplasicsvrij, oceaanvriendelijk, parfumvrij, baby-enkidsproof. 0% huidonvriendelijke en of synthetische stoffen

𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪: 𝗠𝗜𝗡𝗘𝗥𝗔𝗟 𝗦𝗣𝗙 𝟯𝟬 & 𝗠𝗜𝗡𝗘𝗥𝗔𝗟 𝗦𝗣𝗙 𝟱𝟬! ☀️ ☀️

Shop de nieuwste generatie zonbescherming: 100% watervrije, minerale & oceaanvriendelijke formules met prebiotisch effect.

𝙒𝙖𝙩 𝙢𝙖𝙖𝙠𝙩 𝙙𝙚𝙯𝙚 𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬𝙚 𝙯𝙤𝙣𝙗𝙚𝙨𝙘𝙝𝙚𝙧𝙢𝙞𝙣𝙜 𝙪𝙣𝙞𝙚𝙠?

De innovatieve 100% minerale, natuurlijke zonnefiltertechnologie met non-nano zinkoxide (COSMOS approved signature) met natuurlijke coating biedt een optimale UVA- en UVB-bescherming en door de toevoeging van plantaardige oliën geeft deze geen witte waas. De formule is 100% watervrij en is hierdoor vrij van conservering en synthetische emulgatoren. Hierdoor is het product nog puurder, gezonder en zachter voor de huid. Door BIOME OLEOACTIF heeft deze zonbescherming een prebiotisch effect voor de huid en draagt het bij aan een gebalanceerd huidmicrobioom.

Natuurlijk zijn de producten vegan, 100% microplasticsvrij, oceaanvriendelijk, parfumvrij, baby- & kidsproof en bevatten ze 0% huidonvriendelijke en synthetische stoffen. De tubes zijn gemaakt van sugarcane en door de watervrije formule dragen we bij aan waterbesparing. Ook bevatten ze natuurlijke antioxidanten en zinc oxide voor bescherming tegen HEV (blue light). De fluweelzachte formule geeft een natuurlijke glow & een gehydrateerde huid

© 2020 - 2024 www.skincarebyes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel