Huidinstituut Skincare by Es

Sinds 1991 ben ik gediplomeerd STIVAS Schoonheidsspecialiste en nu ruim 30 jaar later nog steeds actief in de wondere wereld van de schoonheidsverzorging. Ik heb me gespecialiseerd in huidverbetering & huidvernieuwing om samen te investeren naar een gezonde huid.

In combinatie met next level huidverbeteringsproducten, die vooral NIET op dieren getest zijn, 100% VEGAN, die dat doen wat je van een verzorgingsproduct mag verwachten en geselecteerde apparatuur,  kan ik voor zichtbare resultaten zorgen met jouw samenwerking thuis!

Ik heb gekozen voor 3 bijzondere merken:  Dr. Christine Schrammek, zij ontwikkelde meer dan 60 jaar geleden de GREEN PEEL dat zijn 3 verschillende kruidenpeelingen 100% natuurlijk met verbluffende resultaten met al direct zictbaar na 1 behandeling!

Het 2e merk is van Nederlandse afkomst IKSKIN Perfection ongekende huidverbetering bij de meest uiteenlopende huid(problemen). IKSKIN is juist ontwikkeld voor de meest gevoelige huid eventueel met huidproblemen of speciale huidwensen.  Hier komen vakkennis, ervaring, gevoel van weldaad + luxe samen in een ontspannen huiselijke sfeer.  Maak kennis met het vernieuwde in-outside concept met hoogwaardige huidverbeterende producten + het werken met apparatuur.

REVITALTRAX werkt van binnenuit 5 mg gepatenteerd Verisol collageen in combinatie met 10 mg Zink en Vit.C deze uniek combinatie zorgt voor zichtbare huidverbetering | huidverjonging | verbeterde haar-en nagelgroei binnen 3 maanden!!

MARC INBANE Tanningsproducten, de zgn "Rolls Royce" onder de zelfbruiners. Geurloos en direct een mooie, natuurlijke bruining in een handomdraai.

Ik nodig je bij deze graag uit voor een ontspannende beleving in mijn salon.

© 2020 - 2024 www.skincarebyes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel