Wat jouw huidwens ook is, er is meer mogelijk dan je waarschijnlijk nu denkt. Wat je van mij kunt verwachten, is alleen mogelijk in een samenwerking. Jij wilt resultaat, dan gaan we daar beide voor. Op de foto's hierboven zie je de huid van een vrouw van 54 jaar, die gestopt is met roken. Haar huidproblemen waren extreem: droge huid, diepe droogte lijntjes en rimpels, pigmentvleken, couperose en een litteken in haar ooghoek. Ze vroeg me of ik haar huid doeltreffend kon aanpakken met resultaat zonder inspuitingen!

We hebben een behandelschema gemaakt en tussentijds aangepast om zoveel mogelijk aan huidvernieuwing en de zichtbare huidverbetering te kunnen werken:

* GREEN ENERGY+ kruidenpeeling om de huid voor te bereiden op alle andere behandelingen en tussen de wachttijden van elke microneedling behandeling, hebben we steeds weer 1 kruidenpeeling toegepast.

*Microneedling om de 6-8 weken met de meest krachtige pen in de markt DERMAPEN 4

* Kuur van 3 behandelingen met de nieuwe 3 stappen peeling met fruitzuren en pompoen. Na de hele kuur van de DERMAPEN 4 (= 4 behandelingen) zijn we gestart met het nieuwe 3 stappen peeling systeem, wat op dit moment de meest verbluffende resultaten boekt nadat we de huid echt goed hebben aangepakt!

Celdeling is geweldig op gang gebrach. Producten voor thuisgebruik, vooral de GLYCOL fruitzuren geven de huid de meest natuurlijke BOOST om zich weer te vernieuwen. ZICHTBARE HUIDVERNIEUWING + HUIDVERBETERING, dat was  ons gezamelijke DOEL! En zie hier het geweldige resultaat na 9 maanden, zonder gebruik van fillers en of botox. 

Klant gebruikt nu 6 maanden de collageen sticks van REVITALTRAX en dat verschil is duidelijk te zien, huid krijgt hierdoor meer volume en door de aanmaak van nieuw collageen en hyaluron in de huid, is de vochtbalans in de huid voor meer dan 75% toegenomen.

Wil ook jij een duidelijk verschil maken met jouw huidwensen, laat het me weten en we kijken vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

© 2020 - 2024 www.skincarebyes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel