Wat is jouw ultieme huidwens?

Is het niet zo als we bv een droge huid hebben met rimpels, dat we denken dat het erbij zal horen als we ouder worden. Maar frustreert het je niet, als je van jezelf weet, dat je een gezonde huid leeft, maar de huid niet die gezonde uitstraling weerspiegelt, die jij zo graag wenst. Zou het niet zo kunnen zijn, dat iedere huid uniek is en dat daar ook het verschil ligt in plan van aanpak? Jouw huid is niet de mijne en zelfs met mijn jarenlange vakkennis, schiet ook ik weleens tekort om jouw huid in een zo spoedig mogelijk traject, zo gezond mogelijk te krijgen. 

De SKIN DNA TEST is dan zeker de oplossing voor elk huidprobleem en elke huidwens.

Jouw uniek DNA verteld waarom jouw huid anders reageert dan bij een ander.  Bij de een is het erfelijk, bij de ander veroudert de huid door zonschade en weer bij iemand anders door suikers. Met deze kennis kun jij nml het grote verschil maken. DNA is en blijft uniek en uiteraard, doe je deze test maar één keer in je leven. Er worden vragen gesteld om een vergelijk te kunnen maken  in de database waarin al miljoenen mensen je zijn voor gegaan en met jouw DNA kan er vergeleken worden, in hoeverre jouw huid in welk tempo verouderd en nog veel belangrijker waardoor!

Je krijgt binnen een paar weken, jouw unieke naslagwerk, helemaal persoonlijk op jou afgestemd. Vanaf nu weet je waarmee je de tijd als het ware kunt stilzetten, welke voeding, suppletie en ingrediënten er absoluut in jouw dagelijkse verzorging moeten zitten, willen ze doeltreffend kunnen werken op | in jouw huid.

SKIN DNA TEST voor iedereen, die verder gaat dan het zomaar smeren uit een potje creme

Prijs SKIN DNA Test 295,- incl. uitgebreid naslagwerk

Houdbaar de rest van je leven!

© 2020 - 2024 www.skincarebyes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel