De kracht van goud

Goud komt van nature voor in de hersenen als sporenelement. Daardoor herkent de huid dit edelmetaal en neemt het op. Cleopatra baadde haar lichaam 2000 jaar geleden al in goud en gebruikte regelmatig een goudmasker.
In Amerika voegen bekende sterren vloeibaar goud toe aan hun voedingssupplementen om hun leven en vitaliteit te verlengen. Deze supplementen zijn er geregistreerd en erkend.

Goud werkt liftend en verstevigend, vertraagt de afbraak van collageen en elastine en stimuleert de celgroei in de opperhuid. Op basis van die wetenschap is een luxe behandelmethode ontwikkeld op basis van 24 karaats goud, die al jaren geleden een belangrijke productinnovatie-award kreeg op 's werelds grootste beauty beurs."

 

 

     

 

 

 

 


Hier een foto uit de 'oude doos', gevonden op Google. Jaren geleden stond er plots een journalist van het 'Weekend Gezet' bij me aan de deur, dat ik de eerste schoonheidsspecialiste van Nederland was, die werkte met 24Krt. Goud van het merk Selvert. Een spannende, nerveuze ervaring, in een super bloeiende tijd van mijn toenmalige salon aan de Grachterstraat in Kerkrade.

De behandeling

Neem de tijd voor deze behandeling, die begint met een peeling op basis van parelpoeder. Parels zijn puur natuur, deze groeien in schoon en vers zoet water. Ze worden vermalen tot fijn poeder en bevatten veel aminozuren.

De peeling regenereert, vult de huid op en bevat ook diamantpoeder, die de dode huidcellen verwijdert.
Er zit verder druivenpitextract in, met antiverouderingsantioxidanten. Daarna worden puur 24-karaats goud blaadjes op de te behandelen rimpelplekken gelegd en voorzichtig in de huid gemasseerd.
Het goud zorgt voor spankracht. Vervolgens krijgt de hele huid een Japanse massage met de luxe 24-uurs goudcrème, die ook 24 karaats goudextract bevat en verder onder andere jojobaolie en vitamines.
Daarna volgt een goudmasker, dat even moet intrekken. Tenslotte wordt uw huid behandeld met een beschermende goudcrème.

TEKST UIT DE KRANT
Esther: "De behandeling heeft een hydraterende werking, vermindert schadelijke vrije radicalen en geeft de huid een stralende glans. Ze vervaagt ook vlekjes. Deze behandeling slaat alles in kwaliteit. Ze is ideaal voor bijvoorbeeld een bruidsmoeder, voor als je naar een belangrijk feest gaat, maar ook als je jezelf eens echt wilt verwennen. De producten in deze behandeling zijn zo exclusief, dat ze de behandeling kostbaar maken. Maar er wordt dan ook met 24 karaats goud gewerkt."

De luxe 24K goudbehandeling bestaat uit:

Flash peeling (lichte peeling met micro dermabrasie apparaat)
Reinigingsritueel met 24K reiniging & peeling met parelpoeder
24K gold leafs worden op de huid aangebracht en in gemasseerd
Oxygen treatment met zuurstof worden de werkstoffen nog dieper in de huid gebracht, waardoor de fijne rimpeltjes als het ware gelijk worden opgevuld.
Japanse gezichtsmassage van gezicht, hals, decollete, oor en hoofdhuid
Luxe 24K gold mask, absolute topper om de behandeling mee af te sluiten.
De huid komt helemaal tot rust onder dit weldadige masker en alle opgebrachte werkstoffen doen hieronder nogmaals dubbel en dik hun werk,
Resultaat:
100% hydratatie
100% celregeneratie
100% anti age
100% ontspanning
100% luxe verwenmoment
100% huidverjonging

Durf jij het aan om jezelf een keer alleen het allerbeste te gunnen..?

Kadotip voor:
Valentijnsdag
Verjaardag
Trouwdag
Bruidsmoeder
Bruiloft
Zomaar omdat je iemand heel bijzonder vind

Luxe 24K goudbehandeling met 99,9% goud
all in prijs 125,00
(inclusief epileren/harsen wenkbrauwen en verven naar behoefte van wimpers en wenkbrauwen)

© 2020 - 2022 www.skincarebyes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel